Vi har brug for nyt hingsteblod til vores avlsprogram derfor søger vi ny ejer til 3 af vores dejlige heste,  men kun til det rette hjem Cool Vi prioritere hestens velfærd højt og ønske kun at sælge heste til hjem hvor der tilbydes foldtid i alle døgnets lyse timer sommer som vinter. En god og tryg stald med hver sin boks at sove i hver nat året rundt. Andre heste af samme størrelse som foldkammerater og et hjem hvor hesten får lov til at være hest. 

 

Kan du tilbyde ovenstående forhold, så skal du være velkommen til at komme og se føle og mærke efter om der måske skulle være den helt rigtige lille AMHA hest her for dig.

 

Mr. Blue vores absolut favorit i stalden, men desværre også far til føl vi har beholdt og som nu er så voksne at de skal sættes i avlen. Mr. Blue er tilkørt og eu-avlsgodkendt så han vil både kunne bruges som avlshingst på amha og non-amha hopper og ønsker man sig bare en perfekt samarbejdspartner for vogn, så er han også et rigtigt godt valg. Nem og sød, lynende intelligent og arbejdsivrig det er de ord der beskriver Blue.

 

Jack vores lille unghingst som jeg desværre også har købt en halvsøster til og egentlig skulle være foldmakker til Blue, er også klar til nyt hjem. Det gik ikke med ham og Blue sammen, så han går stadig med hopperne og opfører sig eksemplarisk. Roligt sind, kærlig hest nem og sød det er de ord der beskriver lille Jack.

 

Daisy vores snart 3 årige palominohoppe er også klar til nyt hjem. Hun sælges helst sammen med Jack - de er det sødeste lille par og elsker hinandens selskab. Daisy har en lidt løs knæskal i højre bagben så af og til kan man se hun lige skal have knæskallen på plads før første skridt ud af boksen om morgenen. Derfor er hendes pris sat meget lavt. Roligt sind, kærlig hest nem og sød præcis som Jack og hun fortjener et kærligt hjem hvor hun eksempelvis vil kunne få opgaven som kørehest. Begge hendes forældre er tilkørt og gør det ekseptionelt for vogn. Hendes bevægelser er også fine godt med luft under sig og haseaktion i den gode ende af skalaen. Daisy har gået på fold med Jack hele året så hun kan muligvis være ifolet hen på efteråret, da jeg så lille Jack øve sig på sit fremtidige job. 

 

 

Overskrift 1

Lucky Boy - SOLGT

Flot og ædelt palomino hingsteføl sælges.

Han er efter Lady v. stal Boslust som er kåret i DMHF men oprindelig fra Holland - hun har fuld stamtavle.

Far til Lucky er Moritsbergs Thunder som er AMHA. Desværre er Thunder ikke kåret endnu, så derfor ingen papir på Lucky.

Lucky er solgt til Charlotte fra Egehøj Miniaturer

Det er lille Lucky til venstre i billedet. Han har fundet en legekammerat i Mille - de er også næsten lige gamle.

SH Millennium Surprise - SOLGT

Min smukke hoppe fra sidste år kan nu blive din nye showhest.

Mille er efter amha hingsten Millennium Duffys Morrocco og hendes mor Kawos Sasja er kåret i klasse A i DMHF.

Mille måler 84 på stang og jeg regner ikke med at hun vokser yderligere da hun blev 1 år den 17. maj 2010.

Mille er en meget forsigtig og blid hoppe som aldrig kunne finde på at jage med andre heste og hun er altid sød og kontaktsøgende over for mennesker.

Hun har rødt hestepas, er chipmærket, vaccineret og passet med alt.

Mille vil være en super showhest, da hun virkelig har udstråling og tiltrækker sig opmærksomhed hvor hun end befinder sig. En utrolig smuk lille miniatureudgave af en stor hest - præcis som avlsmålet er i DMHF.

Mille står og går 100 % perfekt på alle 4 ben, og har vist flotte gangarter i både skridt, trav og galop. Hun vil være et oplagt kåringsemne.

ring på 22183837 og aftal en besigtigelse, for billederne yder hende ikke retfærdighed.

Mille er solgt til Camilla Kristensen, Nørre Alslev.
Tillykke med den smukke og dejlige lille hest som jeg håber du får rigtig mange gode timer sammen med.

Mille på folden maj 2010